Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

Silke loopt BK limiet - Jardi, Brent, Ruben en Marthe lopen de 5km in Nijlen!
Vanmiddag, liep kadet Silke Rutten in Hechtel naar een nieuw persoonlijk record op de 800m. zij liep op het Koninginnennummer van de atletiek naar een nieuwe besttijd van 2'25"76. Met deze tijd dook Silke ook onder de gevraagde limiet voor het Belgisch kampioenschap.In Nijlen, stond vanmiddag de jaarlijkse editie van 'De Nijlense 1/2 marathon' op het programma. Jardi Van Dijck, Ruben Glassee, Brent Van Tichelt en Marthe Van Den Broeck, kwamen er aan de start van de 5km. Jardi en Ruben waren vanmiddag aan elkaar gewaagd. Brent kreeg onderweg problemen met de linker quadriceps, en moest heel wat tijd toegeven. Onze jongste Berin Marthe liep een knappe koers, zij finishte in een mooie 26'35".
Count of comments: 1
Posted on 04 Jun 2017 by Nest

by Brandilyn @ 22 Jun 2017 02:00 am
- I’ll give you an AMMMMENNN, girl! But isn’t it all worth it!!!! … ANd, what is that bo8;&#o230kI’d love to know…I’m reading some great ones right now too that I’ll share on my blog soon!
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).