Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

Nieuw P.R. voor Yann! Kaat, pakt seizoensbeste! Brian, back on track!
Om de examenstress even van zich af te schudden, trokken Yann Bruers en Kaat Vermeulen gisteren naar de Flanders cup meeting in het Brabantse Huizingen. Ook aan de start daar in de Brusselse regio Brian Van den Bossche, die na enkele vervelende blessures zaterdag opnieuw zijn opwachting maakte op het tartan.Kaat, stond geprogrammeerd in de B-reeks van het hoofdprogramma, een reeks die aan de hand van de tijden van de andere deelneemsters, haar op het lijf geschreven leek. Door een late switch van een lokale atlete die blijkbaar liever in een iets minder snelle reeks uitkwam, schoof Kaat door en kwam zij in de A-reeks terecht, waar er voor de Nederlandse Danaid Prinsen gehaasd werd voor een tijd van 2'06". Kaat liep mee een snelle eerste ronde, maar begon dan voeling te verliezen met de rest. Op 200m van het einde was het bobijntje af, maar een sterk strijdende Kaat liep nog een seizoensbeste van 2'14"79.

In het na-programma, kwamen Yann op de 1500m en Brian op de 800m aan de start. Yann die de laatste weken zowel op training als in wedstrijd sterk op dreef is, knalde in zijn reeks naar de 2e plaats in een nieuw persoonlijk record van 3'58"78. Yann verbeterde hiermee zijn P.R. met bijna 5" en dook voor de eerste keer onder de 4'00" grens. Brian startte in de eerste van vijf reeksen 800m. Na enkele weken van blessures en een voorzichtige trainingsopbouw, was het voor Brian zaak, om te zien hoever hij stond. Brian, liep naar een voor hem zwakke 1'59"05. Voor een eerste wedstrijd voldoende.
Count of comments: 1
Posted on 11 Jun 2017 by Nest

by Kourtney @ 22 Jun 2017 01:53 am
Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly intrvmafioe. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).