Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

Bears aan de slag op 15e 'Memorial Verstockt"!
Zaterdag, vond in Lier de “International Athletic Classic” plaats. Ondanks de minder gunstige weersomstandigheden, werden er door vier van onze atleten nieuwe persoonlijke records neergezet. Voor twee anderen verliepen de wedstrijden minder goed.

Het waren Kaat Vermeulen en Thomas Vanoppen, die een totale off-day kenden. Onze twee sterkhouders konden van start in het hoofdprogramma. Kaat op de 800m en thomas op de 1500m. Kaat die vorige week nog een knappe prestatie neerzette op de 1500m in Merksem, draaide helemaal vierkant en liep de ganse wedstrijd achter de feiten aan. Zij finishte in een teleurstellende 2'22"50. Thomas draaide vrij goed mee tot op 800m, en verloor dan op korte tijd heel wat terrein. Hij stapte op 400m van het einde uit de race. Geen van onze beide atleten had enige verklaring voor zoals zij het zelf verwoorden "deze sh.. dag".

Op de 800m in het naprogramma, kwamen Brian Van den Bossche, Maarten Verbiest, Lukas Vriens, Jardi Van Dyck en Brent Van Tichelt aan de start. In hun reeks, pakte Brian in zijn laatste individuele pistewedstrijd de maat van zijn trainingsmaatjes. Hij finishte in 1'56"65, voor Maarten 1'57"07 en Lukas 1'57"20. Onze scholieren Brent en Jardi, knalden in hun reeks allebei naar een nieuw persoonlijk record. Brent liep 2'07"15 en Jardi zette 2'14"57 neer.

Op de 1500m tijdens het naprogramma, kwamen Yann Bruers en Joren Andries nog in actie. Zij liepen een sterke koers en wisten beiden een nieuw persoonlijk record neer te zetten. Jan dook met 3'58"59 onder de 4'00" grens en Joren zette een mooie 4'23"83 neer.

Afgelopen woensdag tot slot kwam scholier Brent Van Turnhout aan de start van de mijl in Tessenderlo. Ook hij liep een nieuw persoonlijk record en finishte in 5'20"09.
Count of comments: 0
Posted on 07 Aug 2017 by Nest

Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).