Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

11 november veldloop in Mechelen!
Zaterdag 11 november, waren onze atleten op de afspraak voor de veldloop van de Regionale Atletiekverenigingen Mechelen of kortweg RAM. De wedstrijd, die gelopen wordt in het sport- en recreatiedomein "De Nekker", lokt sinds een aantal jaren heel wat atleten naar de stad van de "Manenblussers". Met ongeveer 1200 deelnemers was dat ook dit jaar het geval. Tien Running Bears maakten de verplaatsing naar Mechelen.
Bij de kadetten meisjes, kwamen Louise Helsen, Lise Verdonck en Marthe Van Den Broeck in het veld. Van onze drie jonge dames, was Lise opnieuw de sterkste. Zij finishte als 8e. Lise voelde zaterdag, wel de hete adem van Louise in haar nek. Louise eindigde op slechts 7" van haar als 11e. Marthe kwam op het vrij zware parcours als 40e over de streep. Bij de kadetten heren stonden Rune Das en Wout De Bal aan de start. Rune en Wout, liepen een meer dan verdienstelijke wedstrijd. Zij eindigden respectievelijk als 24e en 39e.


In de scholieren reeks, toonde Silke Rutten iets minder lef dan tijdens haar eerste wedstrijd in Bonheiden. Ditmaal sloeg haar turbo iets te laat aan, en finishte zij als 4e.

Bij de juniors, seniors en masters dames, liep Kaat Vermeulen opnieuw een beresterke koers. Ondanks de afstand, pakte zij een vijfde plaats op slechts 8" van de nummer vier Jolien Boonen. Ook Katrien Stijnen, toonde opnieuw haar grote vorm. Zij eindigde als 4e master.

Bij de seniors heren twee Bears aan de start. Gilian Van Tichelt die opteerde voor de korte cross en Jo Prims die de lange voor zijn rekening nam. Voor Gilian was het zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Hij finishte als 24e. Jo snelde naar de 14e plek.
Count of comments: 0
Posted on 13 Nov 2017 by Nest

Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).