Instead of using ads, I am having you mine for crypto currency to support this site. Here are your stats:

You can start or stop at anytime but please wait for some accepted hashes before you do.

Visit Coin Hive to learn more about how this works

Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

Bears eindigen zes keer in top 10 in Hulshout!
Afgelopen zondag, stond de veldloop van AC Hulshout op de kalender. Het vertrouwde parcours op het Hulshoutse sportcentrum, lag er ondanks de natte weersomstandigheden van de afgelopen weken snel en goed beloopbaar bij. De gevoelstemperatuur daarentegen, een ijskoude snijdende noordoostenwind die supporters en atleten geselde, was een ander paar mouwen. Acht Running Bears kwamen in Hulshout aan de start.

Bij de cadetten meisjes liep Lise Verdonck, ondanks een ontsteking van de sinussen, naar een knappe 7e plaats en werd zij eerste 1ejaars. Louise Helsen, vond zondag niet haar beste benen, maar eindigde toch nog als 14e. Bij de jongens, waren er knappe wedstrijden van onze Westel boy's Rune Das en Wout De Bal. Rune eindigde na een sterke koers als 6e. Wout, finishte als 15e.


In de korte cross, maakten loopmaatjes Maarten Verbiest en Lukas Vriens, hun seizoendebuut. Maarten pakte de 8e plek. 15” later liep Lukas als 10e over de streep.

Na de korte cross, was het de beurt aan Kaat Vermeulen. In de grote bende juniors, seniors en masters dames, draaide Kaat goed mee in een ruime kopgroep. Toen er in het begin van de tweede ronde werd versneld, viel de kopgroep uit elkaar. Kaat kwam samen met Eva Galle DCLA en clubgenote Margot Chauliac in een achtervolgend groepje terecht. Toen Margot tijdens de laatste ronde een gaatje moest laten gingen Kaat en Eva op zoek naar Goele Truyers AVT. Goele wist haar voorsprong van 12” te behouden op Kaat, die in de laatste 500m nog Eva achter zich liet en als 6e over de finish kwam.

Bij de juniors en masters heren hadden we enkel Brent Van Turnhout in de koers. Brent, liep na 24'42” binnen als 7e junior. In het Limburgse Lanaken, pakte junior Thomas Vanoppen de overwinning voor de gebroeders Neyens ATLA.
Count of comments: 0
Posted on 09 Jan 2018 by Nest

Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).