Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Interclub kadetten en scholieren in Lanaken en Nieuwpoort!
Dit weekend, stond de beker van Vlaanderen (interclub) voor kadetten en scholieren op het programma. De Herentalse meisjes met in hun rangen, Lise Verdonck (kadet) en Silke Rutten (scholier), moesten de verplaatsing maken naar het Limburgse Lanaken (ATLA). Lise, kwam voor het eerst in competitie over één baanronde.

Op de voor haar ongebruikelijke 400m, kwam zij goed voor de dag en finishte in 68"98. Silke kreeg de 800m voor de voeten geschoven. Na haar knappe prestatie op 1 mei, liep zij gisteren naar een tweede plaats in 2'23"06 en bleef daarmee slechts één seconde boven haar onlangs neergezette besttijd. In de totaalstand eindigde de meisjes als 4e en zijn dus zeker van behoud in 1e landelijke.

Voor onze kadetten en scholieren jongens, stond er vandaag nog een grotere verplaatsing op het programma. Brent Van Tichelt en Stef Geukens, onze twee Bears die deel uitmaakten van het Herentalse team moesten naar de Belgische kust en meer bepaald Nieuwpoort (MACW). Stef, moest door het uitvallen van enkele geblesseerde atleten aan de slag op de 400m horden (0,84cm) een discipline die hij al een aantal jaren niet meer gelopen had. Stef zette wel nog een knappe prestatie neer en eindigde in 1'03"80. Brent, kwam, net als Silke bij de dames, uit op de 800m. Hij kwam knap uit de hoek en spurtte zelfs mee voor de overwinning. De fotofinish moest uiteindelijk uitsluitsel geven. De overwinning ging naar DCLA in 2'03"2, de nrs. twee, drie en vier finishten allen op twee hondersten. Brent eindigde als vijfde op vier hondersten van de overwinnaar in 2'03"6. In de eindstand werden de jongens 3e. Ook zij blijven in 1e landelijke.
Posted on 06 May 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.