Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Silke, Thomas en Kevin zetten nieuw persoonlijk record neer!
Het Vlaams kampioenschap (alle categorieën) zaterdag in het Oost-Vlaamse Deinze, en de 'athletics classic' meeting in Duffel op Pinkstermaandag waren het afgelopen weekend de places to be voor onze atleten. Yann Bruers, maakte de verplaatsing naar Deinze, Lise Verdonck, Silke Rutten, Thomas Vanoppen en Kevin Schauwaers verkozen Duffel.

Yann, startte in Deinze op zijn favoriete 800m in de tweede reeks. De wedstrijd liep voor Yann vrij gunstig tot de laatste 120m. Toen liepen de benen vol. Op karakter, snelde hij nog naar een vijfde plaats in 1'55"43.

Op maandag in Duffel, vier atleten aan de start op vier verschillende afstanden. Lise, was als eerste aan de beurt op de 800m. De eerste 200m, posisitioneerde Lise zich uitstekend, daarna stelde zij haar wedstrijd te veel af op de tegenstand, en liep daardoor iets te behoudend en met te weinig durf. De laatste 250m probeerde ze nog wat recht te zetten maar dat was te laat. Ze finishte in 2'40"94. Zonder de beginnersfoutjes en iets meer durf, had er zeker een sterkere tijd in gezeten. Silke, kwam aan de start van de 1500m. Zij nam een sterke start, liep attent mee voorin de wedstrijd en snelde naar een 3e plaats in haar reeks in een nieuw persoonlijk record (4'54"27) Ook Thomas, kwam uit op de 1500m. Thomas die in een bloedvorm verkeerd, toonde zich zelfverzekerd en liep constant mee vooraan. Enkel Tim Van de Velde (duff) en de Nederlander Tim Van den Broeke waren iets te sterk. Thomas legde beslag op de 3e plaats in een mooi nieuw persoonlijk record van 3'53"16. Als laatste van onze atleten, kwam Kevin in actie op de 3000m. Kevin, die op zijn marathon basistraining een aantal pistewedstrijden betwist, liep gisteren naar een nieuw persoonlijk record van 8'47"44.
Posted on 22 May 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.