Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Opnieuw resem persoonlijke besttijden voor onze Bears!
Zes van onze atleten, waren de afgelopen dagen actief, zowel op de baan als op de weg. Het begon woensdagavond met drie van onze jongeren op de avondmeeting van av Looise. Kadetten Marthe Van den Broeck en Louise Helsen en scholier Stef Geukens, trokken naar Tessenderlo voor een 800m. Voor twee van hen zat er een nieuw p.r. in. Louise miste een nieuwe besttijd met maar 15 hondersten. Zij eindigde knap 4e in 2'31"54. Marthe, slaagde er wel in een sterkere tijd neer te zetten. Zij liep ruim 4" sneller dan haar vorige beste en finishte in 2'48"89. Ook Stef, liep een sterke koers. Hij finishte als tweede in een knappe 2'05"47, meteen ook zijn beste overall.

Vrijdagavond, ging Jo Prims, van start in het domein 'de avergten' in Hallaar, waar de Heistse berglopers drie afstanden op het programma hadden staan. Jo koos voor de 15km. Hij finishte als tweede in 55'00" achter Wesley De Kerpel.

Zaterdag, trokken Yann Bruers en Kevin Schauwaers naar de Ifam meeting in Oordegem. Yann koos er voor zijn eerste 1500m van het seizoen, Kevin opteerde voor de 5000m. Onze beide Bears toonden er dat hun conditie in stijgende lijn gaat, door allebei een nieuw persoonlijk record te lopen. Yann klokte af in 3'56"07 en Kevin eindigde in 15'26"02.

Zondag, stonden Louise Helsen en Stef Geukens op het tartan van de 'Rode Loop' in Merksem. Louise, dubbelde er op de 300m horden en de 200m. Zij finishte als 6e op de horden in 52"54 en werd 2e op de 200m in 30"02 en zet op beide nummers een nieuw p.r. neer. Stef won de 800m in 2'08"10.
Posted on 27 May 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.