Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Knappe resultaten op V.K. in Roselaar en op de IFAM in Gent!
Plaats van afspraak gisteren was Rotselaar. Aan "De plas" in Rotselaar, vond de Vlaams-Brabantse editie van de crosscup plaats. Voor onze Vlaamse atleten, gold deze editie tevens als Vlaams kampioenschap. Het waren gisteren vooral onze jongste atleten die present tekenden.

Lise Verdonck, Marthe Van den Broeck en Louise Helsen, kwamen als eerste aan de beurt. Zowel Marthe als Louise, lieten zich verrassen in de start en waren van in het begin op achtervolgen aangewezen. Marthe werd 23e en Louise 19e in hun categorie. Lise kende wel een goeie start, en strandde met een knappe 11e plaats op een zucht van de top 10. Bij de cadetten heren, was enkel Rune Das in koers voor ons team. Rune, weerde zich als een duiveltje in een wijwatervat en pakte een knappe 11e stek. Bij de scholieren meisjes, liep Silke Rutten gisteren een sterke wedstrijd. Silke wilde duidelijk haar mindere prestatie van vorige week rechtzetten en lukte daar ook in. Zij liep naar een 5e plaats in de totaalstand en miste als 4e nipt het brons in het Vlaams kampioenschap.In de korte cross zagen we gisteren een sterke Yann Bruers aan het werk. Yann die dit seizoen voor de korte crossen in het crosscup criterium koos en daar vrijwel alle wedstrijden binnen de top 20 liep zette met een 13e plaats gisteren zijn beste prestatie neer. Bij de juniores stond Thomas Vanoppen aan de start. Thomas stond in het klassement op een 5e plaats, en zag gisteren door maagproblemen een mooie eindstand verloren gaan. Thomas die goed gestart was moest halfweg koers de strijd staken.Zaterdag stond Kaat Vermeulen aan de start van de 800m op de Ifam indoor meeting in Gent. Kaat liep er, zonder specifieke voorbereiding, in 2'16"23 naar een nieuw persoonlijk indoorrecord. Zij finishte als 5e in haar reeks.
Posted on 12 Feb 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.