Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Vier keer podium voor onze Bears in Lommel!

Als voorbereiding op het Belgisch kampioenschap van volgende zondag, in Brussel, trokken vier van onze atleten naar Limburg. Plaats van actie was op en rond het sportcentrum van Lommel, waar de plaatselijke club DALO haar jaarlijkse veldloop organiseerde. Voor onze jongens, werd het een geslaagde try-out.Met tweemaal winst, en tweemaal een derde plaats toonden onze Bears dat ze er staan. Bij de kadetten, pakte Joren Mangelschots na een spannende spurt tegen Looise atleet Alexander Volders, een nieuwe zege. Ook de scholieren maakten het spannend. Zij gingen met drie de eindfase van de wedstrijd in. Warre Geboers van Vabco Mol, Bjorn Spauwen van ATLA en onze Wout De Bal. Geboers, toonde zich de sterkste en in een spannende eindspurt voor de tweede plaats, moest Wout nog nipt de duimen leggen.


Bij de seniors, liep Thomas Vanoppen in de lange cross naar de overwinning. Na een duel op het scherp van de snede met Hendrik Vanden Berk van de plaatselijke club en trainingsmaatje Kevin Schauwaers, toonde hij zich de sterkste. Kevin tankte met zijn derde plek weer wat zelfvertrouwen voor de strijd in het park van Laken.
Posted on 17 Feb 2020 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.