Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

Lise en laurent pakken podium in Kessel!
Op de Palietercross van ac Lierse die gisteren aan het fort van Kessel plaatsvond, liepen miniem Lise Verdonck en senior Laurent Bierinckx naar brons en zilver. Lise, kon na wat gezondheidsproblemen opnieuw de aansluiting maken met de kop van de wedstrijd. Zij eindigde na een sterke koers op de derde plaats. Ook voor Laurent klaarde gisteren de hemel op. Laurent die de laatste tijd sukkelde met hardnekkige steken, versloeg gisteren in de sprint clubgenoot Pieter Van Dijck voor de tweede plaats. Enkel Laurents broer Vincent bleek sterker.

Lise en Laurent, waren niet de enige Bears die present tekenden in Kessel. Marthe Van den Broeck werd bij de miniemen na een knappe wedstrijd 14e. Bij de kadetten dames werd Louise Helsen 8e en bij de heren eindigde Stef Geukens, 5e. Bij de scholieren liep jardi Van Dyck naar de 7e plaats, Ruben Glassee werd 8e en Brent Van Turnhout eindigde als 11e. Bij de seniors, moest Kevin Schauwaers halfweg koers, met knieproblemen, de strijd staken.
Count of comments: 0
Posted on 30 Jan 2017 by Nest

Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).