Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

Acht Bears op avondmeeting AVZK!
Vrijdagavond, werd op de piste van sportcentrum 'De Lichten' in Booischot, een avondmeeting georganiseerd door atletiekvereniging zuiderkempen. Op het loopprogramma 100m 300m en de, niet zo vaak gelopen nummers, 1000m en 2 mijl. Uitgezonderd Louise Helsen, die een 300m liep kwamen al onze atleten aan de start van de 1000m. Louise liep in haar reeks naar een 5e plaats in 49"09, meteen een verbetering van haar persoonlijk record met maar liefst 2 seconden.

In de reeksen van de kadetten, Liep Stef Geukens een heel knappe wedstrijd. Stef, moest enkel in de laatste 50m zijn meerdere erkennen in Thibo Mondelaers van Vabco Mol. Stef, finishte in een sterk nieuw persoonlijk record van 2'52"64. Ook onze scholieren, Brent Van Tichelt en Jardi Van Dijck zetten een nieuw persoonlijk record op de tabellen. Brent finishte in 2'54"83, op de voet gevolgd door Jardi in 2'55"13.


Bij de seniors dames, kende Kaat Vermeulen geen tegenstand. Kaat kwam al na 200m alleen te zitten en moest gans de wedstrijd in haar eentje afwerken. Zij soleerde naar winst in 2'58"92 en bleef daarmee 4" boven haar besttijd.

Als afsluiter kwamen Thomas Vanoppen, Lukas Vriens en Maarten Verbiest aan de start. Maarten die als tempomaker fungeerde voor Lukas en Thomas leverde, zoals verwacht, knap haaswerk. Het sterke haaswerk in combinatie met de inspanningen van Thomas en Lukas, leverde voor beiden een nieuw sterk persoonlijk record op. Thomas dook met 2'29"44 onder de 2'30" grens en Lukas zette een scherpe 2'33"94 neer.
Count of comments: 1
Posted on 03 Jun 2017 by Nest

by Rain @ 22 Jun 2017 02:03 am
Hallo Sandra,ich halte die Formulierungen – ebenso wie Sie – aufgrund der starren Fristen für unwirksam. Zur Anfangsrenovierung kann ich keine Aussage treffen, während der Mietzeit und bei Auszug ist Ihr Vermieter für die Schrhn¶eitsÃeparaturen verantwortlich. Zu Ihrer zweiten Frage: Ich wüsste nicht, warum Sie als Mieterin für einen Schaden am Gebäude des Vermieters haften sollten, mit dem Sie offensichtlich nichts zu tun haben.Viele GrüßeDennis Hundt
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).